top of page

Het buurtcafe

Als je vaak bij het Buurtbedrijf (in de buurt) bent, heb je het misschien wel gemerkt: het buurtcafe is geopend. De visie van het Buurtbedrijf is toch wel om mensen uit de buurt samen te brengen, en waar kan dat beter dan in een gezellig cafe? De ruimte en de middelen waren er al, het moest alleen gerealiseerd worden en dat is inmiddels helemaal goed gekomen!

In het buurtcafe kunnen mensen samen komen, koffie of wat fris drinken en diverse belegde broodjes eten. Met wat muziek, een film of op de Playstation: het is altijd een gezellige dag. Binnenkort hopen we het te combineren met een heuse barista, dus hou de ontwikkelingen met betrekking tot het buurtbedrijf vooral goed in de gaten! Het buurtcafe is dagelijks geopend van 12.00 tot 22.00.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page