top of page

Sleuteloverdracht Buurtbedrijf de Edelsteen

Gister, op 22 juni 2015, was de officiele sleuteloverdracht van Buurtbedrijf de Edelsteen. Samen met veel partijen die direct te maken hebben met het Buurtbedrijf, zoals Tom in de Buurt, De Blije Wijk en de Gemeente Alphen aan den Rijn, mochten we wethouder van Velzen en wethouder de Jager ontvangen om ons de sleutels te overhandigen.

De jongeren hebben de maanden voorafgaand aan de overdracht ontzettend hard gewerkt, en wilden graag laten zien wat ze tot nu toe hebben bereikt, wat het hun zelf heeft gebracht en wat er nog allemaal te wachten staat.

Het was een ontzettend geslaagde dag, waar zelfs de pers bij aanwezig was. De foto's en artikelen volgen uiteraard later nog!


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page