top of page

OVER ONS

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Missie Klusbedrijf/Buurtbedrijf de Edelsteen.

 

Het is ons doel om het buurthuis open te houden en een doorstart te maken naar een zelfonderhoudend buurtbedrijf. 

We doen dit omdat het buurthuis een belangrijke ontmoetingsfunctie heeft in de buurt waar dagelijks veel mensen samenkomen. In het buurthuis wordt ook coaching gegeven aan jongeren die het nodig hebben en het functioneert eveneens als een ontmoetingsplek voor de jongeren.

Het doel is de jongeren en de bewoners uit de buurt samen te brengen en de sociale functie van het buurthuis te behouden door middel van dit project wat volledig door de jongeren uit de buurt wordt gerealiseerd.

 

Omschrijving Klusbedrijf/Buurtbedrijf de Edelsteen

 

Om dit te realiseren zetten we een sociaal ( talenten ) bemiddelingsbureau op. Met dit uitzendbureau zetten we jongeren en bewoners uit de wijk aan het werk om inkomsten te genereren, die we in het buurtbedrijf kunnen steken om open te blijven.

Ook biedt het sociaal (talenten) bemiddelingsbureau de kans aan de jongeren om aan het werk te blijven, ervaring op te doen in bepaalde vakken en te werken naar een toekomst met een vaste baan of opleiding.

 

Het klusbedrijf wordt gerund door de jongeren uit de buurt in samenwerking met Participe en Stichting StreetliveTV. In het buurtbedrijf wordt een database (talentenkaart) opgebouwd met de informatie, werkervaringen en voorkeuren van jongeren en bewoners uit de buurt.

 

Bedrijven en particulieren die een klus zoals schilderen of timmerwerk willen uitbesteden kunnen in ons klantenbestand terecht waarna wij aan het werk gaan om de juiste mensen in te zetten.

Omdat niet alle jongeren ervaring hebben in de werkvelden waar ze terecht komen leggen wij contacten met leermeesters die samen met ons de jongeren wegwijs maken in het vakgebied. De ervaring die de jongeren opdoen kunnen zij gebruiken met het vinden van een opleiding of een vaste baan.

 

Dit is allemaal onderdeel van het grotere geheel Buurtbedrijf de Edelsteen. Binnen het buurtbedrijf zijn er een aantal projecten opgezet die gelden genereren om het buurthuis open te houden.

 

TEAM
Chahid lamriti

Verhuurbedrijf & Activiteiten

info@mysite.com
Tel: 123-456-7890

info@mysite.com
Tel: 123-456-7890

Nourdinne Emaangoun

Klusbedrijf & Activiteiten

Marouan Finnich

Beheerder Binnendienst & Activiteiten

info@mysite.com
Tel: 123-456-7890

info@mysite.com
Tel: 123-456-7890

info@mysite.com
Tel: 123-456-7890

info@mysite.com
Tel: 123-456-7890

Aatif El Bouny

Sport & Activiteiten

Saad Boubou

PR & Marketing

Marjon Wassenaar

Directeur

Abid Tounssi

Coach/Begeleider

Mohammed Ahannay

Coach Participe

Kevin de Vries

Coach Participe

bottom of page