top of page

DIENSTEN VAN BUURTBEDRIJF DE EDELSTEEN

 

Het Buurtbedrijf de Edelsteen biedt diensten aan voor de wijk en buiten de wijk, wij maken gebruik van diensten voor zowel maatschappelijke als klein commercieele diensten. Er zijn verschillende onderdelen waar wij ons in specialiseren. Zie hieronder voor wat wij aanbieden.

KLUSBEDRIJF

Het klusbedrijf is een onderdeel van het Buurtbedrijf. In het klusbedrijf zetten wij talenten uit de wijk in om klussen voor bedrijven en particulieren uit te voeren. U kunt bij ons terecht voor kleine klussen zoals Schilderen, kleine timmerklussen, verhuizingen, glazen wassen, schoonmaken en nog veel meer.

 

Onze talenten worden ondersteund door vakbekwame leermeesters en alle winst die word gegenereerd met de klussen worden geïnvesteerd in het open houden van het buurthuis.

 

Heeft u een klus, en heeft u hulp nodig? Schakel ons dan in. We leveren kwalitatief en professioneel werk tegen een aantrekkelijk tarief.

VERHUURBEDRIJF

Het Verhuurbedrijf de Edelsteen is een dienst wat wij leveren aan mensen in de wijk en buiten de wijk. Het gaat om zowel maatschappelijke als klein commercieele verhuur.

Voor vragen omtrent de verhuur van het pand of bepaalde ruimtes neem dan contact op met ons verhuurbedrijf door te mailen naar verhuur@buurtbedrijfdeedelsteen.nl

BAR & ACTIVITEITEN
OPPASCENTRALE
bottom of page