top of page

Zomer!

De zomervakantie is in volle gang, maar dat betekent niet dat het Buurtbedrijf stilstaat! Ondanks dat er velen op vakantie zijn, is het toch dagelijks erg druk en gezellig. De grote klussen staan even op een laag pitje, maar de ontwikkelingen binnen het bedrijf zelf zijn er zeker.

De Ramadan is inmiddels al weer een tijdje afgelopen, maar ook tijdens deze periode hebben we onze jaarlijkse Iftar-avond georganiseerd voor de personen binnen ons netwerk. Dit om mensen kennis te laten maken met Islam en gewoon weer eens bij te praten wat er intussen allemaal is ontwikkeld voor en door de jongeren.

Ook zijn er al een aantal keer barbecues georganiseerd uit initiatief van de jongeren zelf, dit om iedereen weer even bij elkaar te brengen tijdens de zomerperiode. Het draait tenslotte niet allemaal om het harde werken, maar ook om het samen komen, even achterover zitten en aanschouwen wat we tot nu toe allemaal bereikt hebben.

Kortom: het Buurtbedrijf staat niet stil. Na de zomer volgen er nog veel meer ontwikkelingen, dan is iedereen weer terug van vakantie en kunnen we er samen weer tegenaan!


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page